nieuws

Agendatip: Jubilieumtentoonstelling Inbo

Architectuur

Inbo bestaat 50 jaar en viert dit met de tentoonstelling ‘Inbo – Samenwerking als inspiratie’ in het ABC. Bij Inbo werken circa 160 mensen vanuit vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Heerenveen en Woudenberg.

Agendatip: Jubilieumtentoonstelling Inbo

Het bureau is bekend van stedelijke en landelijke woningbouw, maar ook van de High Tech Campus in Eindhoven en museum Belvedere in Heerenveen. In Haarlem en omgeving wordt gewerkt aan onder meer nieuwe woningen in het Scheepmakerskwartier. Hier ontwerpt Inbo met inbreng van toekomstige bewoners herenhuizen aan het Spaarne.

Inbo – Samenwerking als inspiratie’

21 april tot en met 23 juni 2013. Op 29 mei is er een lezing van Tako Postma. Locatie: ABC Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47, Haarlem

Reageer op dit artikel