nieuws

Lage instapprijs klushuizen in Amsterdam

Architectuur

Aanstaande zaterdag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een Klushuis aan de Klarenstraat in Amsterdam. Om de woningen aantrekkelijk te maken voor starters heeft Woningcorporatie de Alliantie de instapprijs verlaagd tot 56.060 euro voor 74 vierkante meter casco. Daarbij komen natuurlijk nog de kluskosten en een basisbedrag voor de gevel.

Lage instapprijs klushuizen in Amsterdam

Niet alleen de lage instapprijs maken de huizen aantrekkelijk. Ook de maatregel van het woonakkoord voor het verlagen van de BTW van 21 naar 6 procent op arbeid bij verbouwingen en renovatie draagt daar aan bij. Vooralsnog is het voorstel om dit al per 1 maart 2013 in te laten gaan voor de periode van één jaar.

Meer informatie over de aankoopprijzen, de kosten en het (klus)proces staan op de website. Aanmelden kan via Maaike Schravesande van Urbannerdam. De open dag is op zaterdag 23 februari van 13.00 tot 15.00 uur

Reageer op dit artikel