nieuws

Wedstrijd foto’s publieke interieurs

Architectuur

Architect en stedebouwkundige Matthijs de Boer organiseert een fotowedstrijd over publieke interieurs, zijn langdurige fascinatie. Hij bracht er het boek ‘Binnen in de stad, ontwerp en gebruik van publieke interieurs’ over uit en organiseerde recent een bureauexcursie naar Gent om de nieuwe stadshal van Robbrecht en Daem te bekijken. Daar ontstond de gedachte dat er ongetwijfeld meer nieuwe publieke interieurs zijn, en deze via een fotowedstrijd te ontsluiten. Foto’s zijn welkom tot 8 december.

Wedstrijd foto’s publieke interieurs

Matthijs de Boer vraagt vakgenoten en gebruikers om een foto van een publiek interieur waar ze van houden, of een plek die alle kansen in zich heeft om er een huiskamer van de stad van te maken, willen inzenden.

Hij hanteert twee criteria:
– Een mooie, verrassende foto;
– Het treffend in beeld brengen van een publiek interieur.

De jury bestaat uit fotograaf Lou Wolfs, en Marit Overbeek, coördinator online redactie bouw van de Architect. Stuur voor 8 december één foto naar info@mdbs.nl met vermelding van naam van de fotograaf en de locatie van het publieke interieur.

De beste beelden worden gepubliceerd in mdbs FOCUS en de winnaar ontvangt het boek ‘Binnen in de stad, ontwerp en gebruik van publieke interieurs’.

Reageer op dit artikel