nieuws

Porsche speelt architect

Architectuur

Voor mensen wiens auto even belangrijk is als hun woning, wordt in Miami een speciaal appartementencomplex ontwikkeld. De zogenoemde ‘Design Tower Miami’ aan het Sunny Isles Beach telt 132 appartementen, waarin bewoners hun auto naast de woonkamer kunnen parkeren, dankzij drie speciaal ontworpen liften. Dit is de eerste stap van het automerk op het terrein van de bouw.

Porsche speelt architect

Porsche Design, in 1972 opgericht door Ferdinand Alexander Porsche, zegt dat “het project al 535 miljoen dollar heeft opgebracht en dat twee derde van de appartementen zijn verkocht.”

  
Het gebouw zal rond 2016 worden opgeleverd en achter de grote glazen gevels zullen de luxe interieurs en auto’s zichtbaar zijn. De appartementen zijn uitgerust met dubbelhoge plafonds, grote baden en diepe balkons. Daarnaast bevat de toren collectieve functies als een bioscoop, spa, gameruimte en een grote ontvangstzaal.  

   Meer beeldmateriaal en informatie op uk.phaidon.com

Reageer op dit artikel