nieuws

IVA – Light of Tomorrow

Architectuur

Ben je architectuurstudent en heb je creatieve ideeën over de rol van daglicht in de architectuur? Registreer je dan voor 3 maart 2014 voor de International Velux Award 2014. De bekendmaking van de winnaars, die met 30.000 euro aan prijzengeld worden beloond, is in oktober volgend jaar.

IVA – Light of Tomorrow

 

 

 

 

De Award stimuleert een open dialoog over het licht van de toekomst, gebaseerd op experimentele aanpakken en vrije gedachten. De prijs kent geen specifieke categorieën of vereisten over het gebruik van VELUX producten in de projecten. 

Studenten kunnen individueel of in een (multidisciplinair) team deelnemen. Registreren kan tot 3 maart 2014, de deadline voor het indienen van projecten is 2 mei 2014. Studenten kunnen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen via www.facebook.com/InternationalVELUXaward.

De IVA wordt georganiseerd in samenwerking met de International Union of Architects (UIA) en de European Association for Architectural Education (EAAE).

Meer informatie op iva.velux.com 

Reageer op dit artikel