nieuws

Bouwstart Handel Amsterdam

Architectuur

Aan de ZuidAs op de Fred.Roeskestraat is onlangs de bouw van start gegaan van Handel Amsterdam. Vanaf medio augustus 2014 moet het ontwerp van Gent&Monk Architecten klaar zijn.

Bouwstart Handel Amsterdam

 

 

Het gebouw gaat uit meerdere paviljoens bestaan waarin diverse bedrijven gehuisvest zullen worden. De paviljoens zijn vormgegeven in stealth-achtige architectuuri n een groene omgeving.

Aan de achterzijde worden de verschillende paviljoens met elkaar verbonden door een ‘ader’ die een pantry, vergader- en loungeplekken voor gezamenlijk gebruik faciliteert. Iedere private box is vanuit deze ader te betreden. Het verbindende element bestaat uit twee betonnen schijven welke taps toelopen. Op de kopse kant is een vergaderruimte met uitzicht over de groene omgeving.

Handel Amsterdam is ontworpen door Gent&Monk architecten, wordt ontwikkeld door All-In Real Estate in samenwerking met Being Development en gerealiseerd door Bébouw Midreth (VolkerWessels). Het interieur ontwerp wordt verzorgd door All-In Living. Jones Lang LaSalle is verantwoordelijk voor de verhuur.

Reageer op dit artikel