nieuws

Urbanism Week – Designing Lifestyles

Architectuur

Van 7 tot en met 11 oktober organiseert POLIS, platform voor stedenbouw, voor de derde keer de Urbanism Week op de faculteit Bouwkunde van de TU/Delft. Het thema van deze editie is: De invloed van grote bedrijven, organisaties en trends op ons dagelijks leven en de stad. Gedurende de hele week zijn er elke dag lezingen en workshops over dit onderwerp. De week wordt afgesloten met een symposium.

Urbanism Week – Designing Lifestyles

 

 

Voor dit symposium zijn diverse sprekers uitgenodigd: Young Wook Joung (Deputy manager van Samsung C&T Corporation), Jan Willem Bouman (Strategic Advisor van Royal Haskoning DHV) en Henk Snoeken (Director Spatial Development van het ministerie van Infrastructuur en Omgeving).

Op de overige dagen zijn er masterclasses en lunchlectures met elk een sub thema, op dinsdag Urban Health, woensdag Digital Cities en op donderdag Flowscapes.

Raadpleeg urbanismweek.nl voor meer informatie en voor het kopen van tickets.

 

Reageer op dit artikel