nieuws

Inschrijving Benelux Aluminium Award 2013 Duurzaam Renoveren gestart

Architectuur

Het is weer mogelijk om je online in te schrijven voor de vierde editie van de Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren. Inzenden kan tot 15 december 2013. De winnaar wordt tijdens GEVEL2014 in januari bekend gemaakt.

Inschrijving Benelux Aluminium Award 2013 Duurzaam Renoveren gestart

Er worden Awards uitgereikt in de categorieën Woningbouw en Utiliteitsbouw. Tevens zijn drie extra prijzen te winnen voor onderscheidende toepassingen voor respectievelijk Gevels en Daken, Deuren en Ramen en Energie-Efficiency.

Aluminium voor Duurzaam Renoveren

Er is voor het thema Renovatie gekozen omdat in deze sector het gebruik van aluminium nog onderbelicht is. De inzendingen moeten bestaan uit gerenoveerde projecten/gebouwen, waarin op een zinvolle en innovatieve manier aluminium is toegepast, die tussen 1 januari 2012 en 31 december 2013 zijn voltooid en die vallen in één van de aangegeven categorieën.

Renovatieprojecten in de Benelux

Architecten en ontwerpers, woningcorporaties, hoofdbewoners/huiseigenaren, projectontwikkelaars, gevelbouwers en productleveranciers kunnen deelnemen met projecten of gebouwen die gelokaliseerd zijn in de Benelux.

Prijsuitreiking

De Benelux Aluminium Awards 2013 voor Duurzaam Renoveren worden uitgereikt tijdens de Vakbeurs GEVEL 2014 die van 22 – 24 januari in Ahoy te Rotterdam wordt gehouden. Alle gejureerde inzendingen worden tijdens deze beurs tentoongesteld.

Meer informatie

Sluitingsdatum voor aanmelding van uw inzending is 15 december 2013. Alle informatie is on-line te verkrijgen via de Benelux pagina op www.aluminium-award.eu/2013

Reageer op dit artikel