nieuws

Een nieuw huis voor Messi?

Architectuur

Onlangs ging het gerucht dat Lionel Messi op zoek was naar een nieuw huis. Hij zou met zijn zoon en vriendin willen verhuizen naar een eigen villa, ergens in Catalonië of in de buurt van Barcelona. Volgens de Argentijnse pers had Messi hiervoor architect Luis de Garrido ingeschakeld om een ultramoderne en milieuvriendelijke woning te ontwerpen. Het ‘voetbalhuis’, dat begin oktober her en der opdook, bleek echter niet meer dan een studieobject te zijn, waarvoor Messi, noch iemand uit zijn entourage, opdracht hadden gegeven.

Een nieuw huis voor Messi?

De Garrido zou een ‘symbolisch huis bouwen dat correspondeert met de persoonlijkheid van Messi’. In het ontwerp lijkt het huis van bovenaf op een gigantische voetbal, terwijl de rest van het terrein het beeld van een voetbalveld oproept. Ook Messi’s rugnummer, 10, werd verwerkt in het concept.

 Lees verder op architectura.be

Reageer op dit artikel