nieuws

Agendatip: De Oplevering Natuurderij Keizersrande

Architectuur

Architectuurcentrum organiseert op 26 oktober een bijeenkomst op een locatie, met lezingen en rondleidingen, bij een gebouw dat pas is opgeleverd. Dit maal de de nieuwe ecologische boerderij ‘Natuurderij KeizersRande’, een project van DAAD Architecten. Het het landschapsplan dat aansluit op de bestaande, omliggende landgoederen is van Van Paridon & De Groot landschapsarchitecten.

Agendatip: De Oplevering Natuurderij Keizersrande

Stichting IJssellandschap heeft ten noorden van Deventer, in de Keizer- en Stobbenwaarden de nieuwe ecologische boerderij ‘Natuurderij KeizersRande’ gebouwd. In dit project staan landbouwactiviteit en natuurbeheer met elkaar in verbinding. Het project geeft zo een multifunctionele betekenis aan het nieuwe landschap zoals dat ontstaat door het programma ‘Ruimte voor de Rivier’.

De Oplevering: zaterdag 26 oktober 2013
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Natuurderij KeizersRande, IJsseldijk 35, 7431 RE Deventer
Het project zal worden toegelicht door:
Jaap Starkenburg, directeur Stichting IJssellandschap en initiator van Natuurderij KeizersRande
Rob Hendriks, architect bij DAAD Architecten uit Beilen
Annette Harberink, de boerin van Natuurderij KeizersRande

Reageer op dit artikel