nieuws

Ideeënwedstrijd rond Het Nieuwe Wonen in 2020

Architectuur

Hoe zien de ideale leefomgeving en woning er over een paar jaar (in 2020) uit? In de ideeënwedstrijd van BV Paleiskwartier wordt hierop antwoord gezocht. De deelnemers worden hierin co-architect van een toekomstige woonplek. De vijf meest opvallende en vernieuwende suggeties kunnen deel uitmaken van een nieuw ontwerp in de wijk Paleiskwartier in Den Bosch.

Ideeënwedstrijd rond Het Nieuwe Wonen in 2020

Een vakjury beoordeelt alle inzendingen, de vijf winnende ideeën krijgen een plaats in de expositie Het Nieuwe Wonen in het Infocentrum Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch. Het is de bedoeling deze ideeën uit te voeren in een toekomstig appartementengebouw in het Bossche Paleiskwartier.

Meedenken over het Nieuwe Wonen kan tot 28 februari 2013, de bekendmaking van de winnende ideeën is op 15 maart.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel