nieuws

Inschrijven ontwerpmarathon ‘De Kermis Draait Door’

Architectuur

Ben jij een van de jaarlijkse Tilburgse kermisbezoekers en mis je een icoon voor dit evenement in de stad? Doe dan mee aan de door CAST georganiseerde 24-uurs ontwerpmarathon waarin hiernaar wordt gezocht. Het toekomstige icoon kan een gebouw, een kunstwerk, een kermisattractie zijn of alles wat daar tussen in zit. De marathon vindt plaats op zondag 17 en maandag 18 november.

Inschrijven ontwerpmarathon ‘De Kermis Draait Door’

De ontwerpteams worden bijgestaan door diverse professionals. Dit jaar kunnen de teams kiezen uit meerdere locaties voor het ontwerp. Op zondagochtend worden de locaties toegelicht om de deelnemers op weg te helpen. In de vroege avond en rond middernacht worden de teams bij een inspirator geroepen, professionals van binnen en buiten Tilburg die door CAST zijn uitgenodigd om met kritische vragen en suggesties de juiste keuzemomenten te helpen bespoedigen.

Aan het einde van de rit worden de deelnemers opgewacht door de deskundige jury. Zij beoordelen de ontwerpvoorstellen. Op maandagmiddag 18 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Het winnende team krijgt de felbegeerde prijs overhandigd met een waarde van € 1500,-.

Voor inlichtingen over inschrijven of deelname kan via secretariaat@castonline.nl o.v.v. “Ontwerpmarathon Kermisicoon” of via de website. Uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 1 november 2013.

Reageer op dit artikel