nieuws

deArchitect.nl in een nieuw jasje

Architectuur

Vanaf vandaag presenteert deArchitect.nl de belangrijkste berichten van de dag in een ‘daily digest’. Een doorlopend overzicht met nieuws, blogs, projecten en meer. Hierdoor ben je in één oogopslag op de hoogte van wat er speelt en hoef je minder te zoeken naar de meest actuele en relevante berichten. Wij hebben die selectie al voor je gemaakt!

Productnieuws op maat

Daarnaast vind je onder de ingang Producten voortaan dagelijks actueel en op maat gesneden productnieuws. Deze informatie is afkomstig van NBD-Online, de grootste site met product- en leveranciersinformatie voor de bouw. Hiermee kun je gemakkelijk bouw- en installatiematerialen zoeken, vergelijken en inkopen. Wist je dat je op NBD ook terecht kunt voor een uitgebreide verzameling bestekteksten, bestekservices en CAD-details?

combi transformatieplein_duurzaam 

Er volgt meer

De vernieuwing van de website is slechts een begin. Dankzij intensieve gesprekken met onze lezers werken wij momenteel aan verbeteringen in de formule van het tijdschrift, de website en events. Met deze verbeteringen willen wij je nog meer dan nu ondersteunen bij het verbeteren en realiseren van de ruimtelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving. De komende maanden voeren we de verbeteringen stapsgewijs door en worden ze steeds meer zichtbaar in al onze media.

Reacties zijn welkom

We zijn benieuwd naar je mening over onze vernieuwde site. Laat het ons weten via redactie@dearchitect.nl

Reageer op dit artikel