nieuws

Agendatip: ‘This Happened’ in Rotterdam

Architectuur

Ideeën hebben is gemakkelijker dan ze realiseren. Vanavond, donderdag 26 september, geven Césare Peeren, Emma Heitbrink, Jasper van Loenen, en Robert Barnhoorn inzicht in een afgerond, succesvol project waarin interaction design een rol speelt. Na elke spreker kan het publiek reageren met vragen, discussie en opmerkingen.

Agendatip: ‘This Happened’ in Rotterdam

Césare Peeren, architect van Superuse Studios (voorheen 2012architecten), vertelt over het ontwerp voor het Rotterdamse avantgardistisch instituut WORM, waar het event ook plaatsvindt. Emma Heitbrink verleidt scholieren tot belangstelling voor een fietspad dat zonne-energie genereert. Zij doet dit door openbare gadgets te installeren die gevoed worden met de opgewekte elektriciteit en die terloops informatie verstrekken over dit bijzondere fietspad.

Jasper Van Loenen zal spreken over DIY (Drone It Yourself) Kit v1.0: zijn afstudeerproject aan het Piet Zwart Instituut. Robert Barnhoorn is directeur van Spark Design & Innovation. Hij zal spreken over de ontwikkeling, de volharding, en het proces om te komen tot de verwerkelijking van een droom: a flying car or roadable aircraft.

Tijd en plaats

 

Reageer op dit artikel