nieuws

Ashok Bhalotra legt werkzaamheden neer

Architectuur

Wegens privé omstandigheden stopt Ashok Bhalotra per direct met zijn werkzaamheden, meldt de gemeente Emmen vandaag. Dat betekent ook dat hij stopt als supervisor voor Centrumvernieuwing Emmen. De gemeente Emmen gaat zich beraden op de consequenties hiervan.

Ashok Bhalotra legt werkzaamheden neer

Ashok Bhalotra is in 2007 aangetrokken als supervisor voor Centrumvernieuwing Emmen. De supervisor houdt in de gaten of de ruimtelijke/stedelijke kwaliteit van centrumvernieuwingprojecten voldoende is. Hiermee levert hij een bijdrage aan het realiseren van een samenhangend ruimtelijk eindbeeld en een mooi, uitnodigend en goed bereikbaar centrumgebied.

Wethouder Sleeking: “Wij hebben respect voor zijn beslissing. Wij willen Ashok Bhalotra heel hartelijk bedanken voor zijn inspirerende en uitzonderlijke bijdrage aan Centrumvernieuwing en hebben hem veel sterkte toegewenst”.

Reageer op dit artikel