nieuws

Hans van den Oever overleden

Architectuur

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat de oprichter van OeverZaaijer architectuur en stedebouw, Hans van den Oever op 4 juli is overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Hij werd 71 jaar.

Hans van den Oever overleden

 

 

Hans van den Oever, 7 maart 1942, studeerde in 1968 af aan de faculteit Bouwkunde van de TU/d. Van 1963 tot 1970 werkte hij als zelfstandig architect waarna hij in dienst trad bij Zanstra, Gmelig Meyling, de Clercq Zubli in Amstelveen.

In 1977 werd hij directielid van Zandstra, de Clercq Zubli, Van den Oever & Partners Amstelveen. In 1985 is dit omgezet in Maatschap ZZOP Amstelveen waarna in 1990 de oprichting van Van den Oever Architekten BV in Amstelveen volgde. In 1996 is de naam gewijzigd in de huidige naam: OeverZaaijer architectuur en stedebouw.

Vanaf 2011 is Hans van den Oever bij het bureau betrokken als architect/adviseur. 

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte de komende tijd.

 

 

Reageer op dit artikel