nieuws

Rocha en Tombal gescheiden verder

Architectuur

Architectenbureau Rocha Tombal gaat uit elkaar. Ana Rocha vestigt zich met haar nieuwe bureau Ana Rocha Architecture in Den Haag; Michel Tombal zal voorlopig vanuit Almere werken, onder de naam Michel Tombal Architect.

Rocha en Tombal gescheiden verder

In een mail aan hun contacten laten de architecten weten: ‘In de afgelopen jaren hebben wij met plezier aan zeer gevarieerde projecten gewerkt. In korte tijd werd ons bureau internationaal gewaardeerd met uiteenlopende publicaties en prijzen. Een tiental van onze projecten is gerealiseerd. Wij zijn trots op het resultaat en onderlinge samenwerking. Toch kiezen wij voor een nieuwe ontwikkeling met de start van een eigen bureau. Deze gaan wij de komende periode vorm geven in Almere en Den Haag op basis van lopende projecten en nieuw onderhanden werk. ‘

Ze zijn voorlopig te bereiken via onderstaande gegevens.

ANA ROCHA ARCHITECTURE
www.anarocha.nl
mail@anarocha.nl
+ 31(0) 6.10981027
Columbusstraat 143, 2561 AE Den Haag

MICHEL TOMBAL ARCHITECT
www.tombal.nl (binnenkort online)
buro@tombal.nl
+31(0) 6.51523657
Vissersknoop 21, 1319 GJ Almer

Reageer op dit artikel