nieuws

VKG Architectuurprijs 2013/2014

Architectuur

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de VKG Architectuurprijs en de VKG Renovatieprijs 2013/2014. De prijs wordt ieder jaar door de VKG ( Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) samen met de Architect toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze onderdeel uitmaken van het ontwerp.

VKG Architectuurprijs 2013/2014

 

 

 

VKG Architectuurprijs – Nieuwbouw

Voor deze categorie kunnen architecten hun projecten insturen waarbij kunststof gevelelementen op een creatieve wijze het ontwerp vervolmaken.

VKG Architectuurprijs – Renovatie

Steeds vaker zien we hoogwaardig kunststofoplossingen terug in voor- en naoorlogse- woonwijken en industrieel erfgoed. Om deze ontwikkeling een platform te geven is er de VKG Architectuurprijs, renovatie. Voor deze prijs mogen ook projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers projecten insturen.

Leende Freesialaan

De winnaar van de VKG Architectuurprijs – Renovatie: zes woningen Freesialaan, Leende door De Loods architecten en adviseurs in opdracht van woCom

VKG Architectuurprijs – Publiek

Uit de ingezonden projecten voor de VKG Architectuurprijs, nieuwbouw en renovatie worden door de vakjury vijf projecten genomineerd. Het publiek kan vanaf begin oktober op de VKG site stemmen op haar favorieten.

De projecten kunnen via www.vkgkozijn.nl/page/aanmelden-architectuurprijs-20132014/#inschrijven tot medio september voor alle categorieën worden ingestuurd of worden aangemeld. 

Reageer op dit artikel