nieuws

Vernieuwing Royal BC Museum, Canada

Architectuur

Het Royal BC Museum heeft John McAslan + Partners uit Londen samen met de lokale architect Merrick Architecture (Victora, BC) gevraagd een masterplan te maken voor de vernieuwing van het museum in British Columbia, Canada.

Vernieuwing Royal BC Museum, Canada

 

John McAslan werkt eveneens aan de plannen voor het Museum of Londen, de Scottish National Gallery of Modern Art in Edinburgh, de Burrell Collection in Glasgow en een nieuw culturele wijk in Doha, Qatar inclusief het ontwerp voor een nieuw en gerenoveerd museum voor nationaal erfgoed.

Canada 

John McAslan was eerder betrokken bij de ontwikkeling voor het masterplan voor het Tate Britain, de Royal Academy of Music, Trinity College of Music en het Dulwich College.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel