nieuws

Spinnenweb van leidingen voor scheersalon

Architectuur

Winnaar van de Archiprix 2012 Ard Hoksbergen leverde onlangs zijn interieurproject voor scheersalon ‘Barber’ op. Hier kunnen Amsterdamse baarddragers zich onder het genot van een goed glas whisky laten scheren.

Spinnenweb van leidingen voor scheersalon

Met het gebruik van natuurlijke materialen creëerden de ontwerpers in Barber een moderne, maar warme sfeer. De koperen leidingen, die als een reusachtig spinnenweb door het hele interieur lopen, vormen de blikvanger van het salon. Amsterdamse baarddragers kunnen er zich onder het genot van een goed glas whisky laten scheren.

Ard Hoksbergen was in juni een van de vier winnaars van de Archiprix 2012 met zijn plan ‘De kartuize van Tubbergen’.

Hoksbergen werkt sinds kort als zelfstandig architect. Vandaag opent hij zijn atelier in het oude Fransiscanessenklooster in de Haarlemmerbuurt van Amsterdam.

Reageer op dit artikel