nieuws

‘het werk[t]huis’ wint JA Prijs

Architectuur

Bokkers van der Veen is winnaar van de eerste ronde van de Jonge Architecten Prijs 2012. Opgave voor de eerste ronde was om een ontwerp te maken voor een eenvoudige, afsluitbare (thuis)werkruimte die in eigen of andermans woonkamer kan worden geplaatst.

‘het werk[t]huis’ wint JA Prijs

 

 

Het werk[t]huis van Bokkers van der Veen is zo groot als een werktafel, past in elke woonkamer en kan door elke voordeur worden gereden. Het bestaat uit 2 schakelbare units, waar een collega ook welkom is.

De jury prees het ontwerp wegens een goed concept, prima grafiek, handig en goedkoop te realiseren, de plezierige werkplek en de verschillende gradaties van openheid.

Voor de opgave van de tweede ronde van de Jonge Architecten Prijs 2012 moet een eenvoudige woonunit in een bestaand kantoorgebouw worden bedacht. Het werk[t]huis werd door de jury verkozen uit 73 inzendingen. De tweede ronde sluit op 28 september.

 

Reageer op dit artikel