nieuws

ARC12 – Laatste kans om in te zenden!

Architectuur

Dit is de laatste week dat je je ontwerp kunt inzenden voor de ARC12! De sluitingsdatum van ons nieuwe prijzenfestival voor projecten in respectievelijk Architectuur, Interieur, Design en Stoelontwerp is op aanstaande vrijdag, 31 augustus.

ARC12 – Laatste kans om in te zenden!

Met de ARC lanceert de Architect een nieuw evenement met prijzen van stoel tot stad. Naast interieur en stoelontwerp kunnen ontwerpers projecten insturen voor design en architectuur. Verder is op initiatief van de redactie van de Architect een oeuvreprijs toegevoegd.

ARC is een prijs voor gerenommeerde bureaus, maar ook voor jonge professionals en verrassende samenwerkingsverbanden. Doel is het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

En de prijzen? Die bestaan niet alleen uit publiciteit en geld, maar ook uit opdrachten!

=> Meer informatie over ARC12: inschrijven,deelnemen, locatie en programma.

Reageer op dit artikel