nieuws

Agendatip: Stad, spel en digitale media

Architectuur

Digitale media zijn geschikt om mensen te betrekken bij hun leefomgeving. Ontwerpers moeten dan niet langer kant en klare ruimtes afleveren, maar open processen bedenken waarin betrokkenen kunnen participeren. Dit is het thema van de bijeenkomst Stad, Spel en Digitale Media op 25 september in het CAST in Tilburg.

Agendatip: Stad, spel en digitale media

Tijdens de bijeenkomst gaat Michiel de Lange van onderzoekscollectief The Mobile City in op de mogelijkheden die digitale media bieden voor het maken en gebruiken van de stad. Ekim Tan vertelt over het project Play the City dat nieuwe manieren van interactieve stedebouw onderzoekt. Sacha Stolp van de gemeente Amsterdam licht het burgerinitiatief Amsterdam Wastelands toe en Kars Alfrink van designstudio Hubbub presenteert zijn social game voor een Utrechtse achterstandswijk, Koppelkiek.

De avond vindt plaats op 25 september in de Bomenlounge (Tivolistraat 50, 5017 HR Tilburg) in het Veemarktkwartier in Tilburg. Aanmelden en meer informatie over de projecten en sprekers via www.castonline.nl.

Reageer op dit artikel