nieuws

StemWijzer voor bouwprofessionals

Architectuur

Naast de reguliere stemwijzers zijn er varianten voor specifieke doelgroepen waarvan de BouwStemtWijzer er een is. De site leidt professionals in de bouw door de verschillende partijprogramma’s en maakt inzichtelijk welke politieke partij het beste aansluit bij de professionele voorkeur. De stemwijzer is gericht op de vastgoedsectoren: zorg-, onderwijs- en kantorenmarkt.

StemWijzer voor bouwprofessionals

 

Door het beantwoorden van elf branche-specifieke vragen worden respondenten geattendeerd op de partijprogramma’s die hun professionele belangen het best behartigen. Met andere woorden: op welke partij moet ik stemmen om de meest gunstige omstandigheden te creëren voor mijn sector en organisatie?

De BouwStemtWijzer is een initatief van HEVO.

Reageer op dit artikel