nieuws

Intreerede Jarrik Ouburg Academie van Bouwkunst

Architectuur

Op donderdag 6 september houdt Jarrik Ouburg zijn intreerede als het nieuwe hoofd van de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst van Amsterdam. Zijn voorganger Machiel Spaan zal terugblikken op zijn onderwijsperiode. Beiden organiseren ook een overzichtstentoonstelling van hun werk die dezelfde avond wordt geopend.

Intreerede Jarrik Ouburg Academie van Bouwkunst

 

 

De Academie van Bouwkunst Amsterdam benoemde Jarrik Ouburg eerder dit jaar tot hoofd van de masteropleiding Architectuur. Hij is de opvolger van het huidige hoofd van de opleiding Machiel Spaan, die de functie vijf jaar vervulde. Ouburg wordt aangesteld voor een periode van vier jaar.

Wat en waar?

De intreerede vindt plaats op donderdag 6 september om 20 uur in de Hoge Zaal. Toegang is gratis.

 

Reageer op dit artikel