nieuws

Frame Moooi Award 2012 start 1 september

Architectuur

De online inzending voor de tweede editie van de Frame Moooi Award start op 1 september. Designtijdschrift Frame en Nederlands meubelmerk Moooi organiseren deze prijs om ‘creators’ van over de hele wereld te belonen met een prijs van €25.000. De prijs gaat naar het beste op maat gemaakte verlichtingsarmatuur of meubel dat voor een specifiek interieur is ontworpen.

Frame Moooi Award 2012 start 1 september

 

 

Designtijdschrift Frame en Nederlands meubelmerk Moooi vinden elkaar in de wens om het maken van innovatieve interieurs te stimuleren met inspirerend meubilair en verlichting.

Salone del Mobile

De jury, die binnenkort bekend zal worden gemaakt, zal tien ontwerpen nomineren. De genomineerden worden tijdens de Salone del Mobile in Milaan volgend jaar bij elkaar gebracht, waarna in een feestelijke prijsuitreiking de winnaar zal worden gekozen.

Interieurarchitecten en productontwerpers, architecten en andere creatieven kunnen tot 1 december hun ontwerp indienen op framemoooi.com. Projecten moeten gerealiseerd zijn tussen 1 januari 2011 en 1 september 2012. Producten die reeds in commerciële productie zijn genomen, mogen ook meedoen. Inschrijving is gratis.

Ladder als kroonluchter

Vorig jaar koos het enige jurylid, de Franse ontwerper Philippe Starck, uit de 890 inzendingen de kroonluchter Stairway to Heaven van Bertjan Pot als winnaar.

Reageer op dit artikel