nieuws

Bauwelt-preis 2013 – Het eerste werk

Architectuur

In 2013 wordt tijdens de BAU in München de winnaar bekend gemaakt van de Bauwelt-preis. Dit keer is het thema ‘het eerste werk’. Dit kan varieren van winkelinterieurs, herinrichting van de openbare ruimte tot aan sociale huisvesting.

Bauwelt-preis 2013 – Het eerste werk

 

 

Dit eerste werk moet een ontwerp zijn voor een project (in eigen beheer) dat na 15 oktober 2009 is gerealiseerd. In totaal is 30.000 euro aan prijzengeld beschikbaar.

Deelname staat open voor architecten en landschapsarchitecten vanuit de hele wereld. Als individuen of in teams. De inzendtermijn sluit op 22 oktober. Alle winnende projecten worden gepubliceerd in Bauwelt 1+2-2013, uitgegeven tijdens de BAU in München van van 14 tot 19 januari.

 Meer informatie

 

Reageer op dit artikel