nieuws

Arets benoemd tot decaan Illinois Institute of Technology

Architectuur

Wiel Arets is tot decaan benoemd bij de faculteit Architectuur van het Illinois Institute of Technology. Hij volgt hiermee Donna Robertson op die vorig jaar haar vertrek aankondigde.

Arets benoemd tot decaan Illinois Institute of Technology

 

 

 

 

Arets, bekend om zijn strakke en minimalistische geometrie, is gevestigd in Amsterdam, Berlijn, Maastricht en Zurich. IIT’s vice president voor marketing en communicatie Jeanne Hartig: “Arets is internationaal bekend, dus wij verwachten dat hij hier en over de gehele wereld aan het werk zal zijn”.

Arets doceert eveneens aan de Berlijnse Hogeschool voor de Kunsten.Bekende werken zijn onder meer het Allianz hoofdkantoor in Zurich, de IJhal van het Centraal Station in Amsterdam, Academie voor Kunst & Architectuur in Maastricht (1993), de Uithof-bibliotheek aan de Universiteit Utrecht (2004), en het Euroborg stadion in Groningen (2006).

Volgens Architectural Record is Arets op reis in India en niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel