nieuws

Nieuw bouwplan voor Hoek van Holland

Architectuur

De Rotterdamse corporatie Stichting Havensteder, Klunder Architecten en ABB projectontwikkelaar hebben een bouwplan ontwikkeld voor de Langeweg in Hoek van Holland. Het plan is door het dagelijks bestuur van de Rotterdamse deelgemeente enthousiast ontvangen.

Nieuw bouwplan voor Hoek van Holland

Het bouwplan houdt rekening met het karakter van het huidige natuurlijke duinlandschap. Het plan gaat uit van circa 150 appartementen (koop en duurdere huursector), verdeeld over minimaal vijf appartementsgebouwen met elk maximaal vijf of zes bouwlagen.

Tevens zijn in het plan veertig openbare parkeerplaatsen opgenomen. Een eerder plan voor de Langeweg ging uit van 225 appartementen. Het nieuwe bouwplan wordt later deze maand voorgelegd aan de deelraad. Die mag zich over de plannen buigen en met name de vraag beantwoorden of de inpassing hier wel kan.

Reageer op dit artikel