nieuws

Geesa Design Challenge

Architectuur

Geesa is op zoek naar een vernieuwend badkameraccessoire die een badruimte tot iets bijzonders kunnen maken, een sieraad voor elke badkamer, een musthave voor liefhebbers van kwaliteit en design. De inzendtermijn sluit op 14 september.

Geesa Design Challenge

 

 

 

Een badkamer bestaat traditioneel uit een bad, wastafel, douche en toilet. Buiten deze vier functionele elementen zijn het accessoires die een badruimte kunnen veranderen in een serene, ontspannende spa, een luxueuze ruimte om te jezelf te stylen of een vitaliserende ruimte om kwiek aan je dag te beginnen.

Dutch Design Week

De winnaar, die wordt beloond met de nieuwste iPhone, wordt tijdens de Dutch Design Week 2012 (20-28 oktober) bekend gemaakt en tentoongesteld. Daarnaast krijgt de winnaar een stageplaats aangeboden bij Geesa om het idee/concept verder uit te werken.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel