nieuws

Agendatip: Midzomernacht lezing door Rietveld Landscape

Architectuur

De Amsterdamse Architectuuracademie heeft Rietveld Landscape gevraagd de jaarlijkse Midzomernachtlezing te verzorgen. Deze vindt plaats op 29 juni om 19.30 uur in de Academie.

Agendatip: Midzomernacht lezing door Rietveld Landscape

 

 

Ronald en Erik Rietveld zijn de drijvende krachten achter het bureau Rietveld Landscape. Het jonge bureau wil aantonen hoe er toch nog nieuwe creatieve uitdagingen kunnen worden aangegaan in tijden van crisis. Het heeft onder meer de Prix de Rome voor Architectuur gewonnen en de Rotterdamse Design Prijs.

Programma

De titel van hun lezing is ‘Naar een nieuwe architecturale agenda.’ Het programma van de avond omvat ook de opening van de expositie Living Landscape en performances van onder meer Jasper van Damme Trio, The Organic Soul en DJ Jules de la Courgette. Het volledige programma staat hier.

Vorige edities

Voor deze lezingen nodigt de Academie geregeld sprekers uit die een bijdrage kunnen leveren aan een professionele discussie. De voorgangers zijn onder meer Ton Schaap, Gino Zucchi, Michael van Gessel, Michel Desvigne en Hans Kollhoff. 

Reageer op dit artikel