nieuws

Nominaties AM NAi prijs bekend

Architectuur

De nominaties van de AM NAi prijs zijn bekend. Uit de 49 inzendingen selecteerde de jury vier jonge Nederlandse bureaus. Op 12 december wordt bekend wie de winnaar wordt van het prijzengeld van 10.000 euro.

Nominaties AM NAi prijs bekend

 

 

 

 

De volgende 4 projecten zijn door de jury genomineerd:

* Noorderparkbar (Amsterdam) – bureau SLA en Overtreders W
* Zwarte Parel (Rotterdam) – Zecc Architecten
* Het Schieblock (Rotterdam) – ZUS
* Faculty Club (Tilburg) – Shift Architecture Urbanism

Sinds 2002 wordt de AM NAi prijs tweejaarlijks uitgereikt aan een jonge architect in Nederland voor het beste gerealiseerde ontwerp. Hiertoe worden de genomineerde projecten opgenomen in de collectie van het NAi. Op deze manier wordt de collectie verrijkt en bouwt het NAi hiermee aan een overzicht van wat de Nederlandse architectuur te bieden heeft.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel