nieuws

Meld je gratis aan voor het avondprogramma van ARC12

Architectuur

Op donderdagavond 22 november organiseert de Architect de ARC12 Award Show in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het feestelijke programma wordt gepresenteerd door Cornald Maas (bekend van het televisieprogramma Opium en het Songfestival). Editie 2011 – nog onder de naam LAi – kende twee winnaars. Dit jaar zijn er maar liefst 5 winnaars in de categorieën: Architectuur, Stoelontwerp, Design, Interieur en Oeuvre. Maak het live mee!

Meld je gratis aan voor het avondprogramma van ARC12

Spetterend feest

Na afloop kun je netwerken met vakgenoten en genieten van een spetterend feest in Club ARC of bijpraten in het ARC Café.

Gratis aanmelden

Aanmelden kan via de website www.arc12.nl of door deze link te volgen. Op de website vind je ook meer informatie en het programma.

ARC12 is primair bedoeld voor architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, etcetera. (Toe)leveranciers, fabrikanten, handelsorganisaties en andere marktpartijen hebben beperkte toegang.

 

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel