nieuws

Projectbezoek St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Architectuur

Na zes geslaagde edities (o.m. Woontoren New Orleans, het nieuwe hoofdkantoor van TNT Centre en het EYE Filminstituut), leidt hoofdredacteur Harm Tilman opnieuw een gezelschap rond in een spraakmakend project.

Projectbezoek St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

 

 

 

Dit zevende Projectbezoek vindt plaats op dinsdagmiddag 27 november 2012. In deze speciale editie gaat het om een ‘sneak-preview’: we bezoeken het project nog vóór oplevering.

Na presentaties door onder meer Walter Coster, Hoofd Vastgoed en Techniek (opdrachtgever), en projectarchitect Pieter Jan van Beelen van De Jong Gortemaker Algra, krijg je een exclusieve tour door de nieuwbouw van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Leidsche Rijn.

Het wordt een inspirerende middag waarbij je alle ins en outs over dit project te weten komt. Tevens bieden wij je de gelegenheid om een exclusief gezelschap vakgenoten te ontmoeten. Afsluitend drinken we een glaasje. Zo haal je het meeste uit deze unieke middag: vakkennis, inspiratie en netwerken

Meer informatie en aanmelden

Je vindt meer informatie over dit projectbezoek op www.dearchitect-events.nl. Hier kun je je gratis aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt tot 25. Meld je snel aan.

 

Reageer op dit artikel