nieuws

Nominaties Job Dura Prijs 2012

Architectuur

Stichting Job Dura Fonds nomineert vijf projecten in de regio Groot Rotterdam voor de Job Dura Prijs 2012. De prijs staat dit jaar in het teken van Cultuur. Hiermee wil het fonds de aandacht vestigen op het belang van cultuurprojecten- en gebouwen en nieuw cultureel ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

Nominaties Job Dura Prijs 2012

 

 

 

 

 De genomineerde projecten zijn:
· World Music and Dance Centre (WMDC), Rotterdam
· Theater Walhalla, Rotterdam
· De Kroepoekfabriek, Vlaardingen
· Schieblock, Rotterdam
· De Hofbogen, Rotterdam

De genomineerde projecten worden door de jury beoordeeld op basis van een aantal criteria. Zo wordt onder meer gekeken naar de onderliggende visie op het betreffende cultuurgebouw, de mate van cultureel ondernemerschap, de relatie tussen programma en gebouw en de invloed op de ontwikkeling van het omliggende gebied.

Kijk hier voor meer informatie. 

Reageer op dit artikel