nieuws

Hoogste punt Haagse studentenflats

Architectuur

De bouw van de eerste nieuwe studentenflat in de Haagse Waldorpstraat heeft zijn hoogste punt bereikt. Architectenbureau K2 uit Amsterdam maakte in opdracht van DUWO, NS Poort en Woongoed 2-Duizend de 70 meter hoge woontorens die in 2013 opgeleverd moeten worden.

Hoogste punt Haagse studentenflats

 

 

Het project van Architectenbureau K2 omvat twee woontorens. In toren 1 worden 270 zelfstandige studentenkamers gerealiseerd. Toren 2 gaat 332 kamers herbergen waarbij een keuken en sanitaire voorzieningen worden gedeeld per vier studenten. Deze kamers kunnen op een later moment eenvoudig worden verbouwd tot 156 koopappartementen voor starters.

De torens maken deel uit van de ontwikkeling Laakhaven Centraal, die voorziet in onder meer een roc en enkele megastores.

  

Reageer op dit artikel