nieuws

Villa Dutch Mountain in Huizen door denieuwegeneratie

Architectuur

Als architect je eigen huis bouwen is dikwijls de kroon op een loopbaan. Niet voor architectenbureau denieuwegeneratie. Zij zien het als aftrap: het huis van een van de drie partners was het proefproject voor hun samenwerking.

Villa Dutch Mountain in Huizen door denieuwegeneratie

 

 

 

 

Anders dan architecten met een duidelijke handtekening, moesten de jonge architecten van denieuwegeneratie hun idee over architectuur en ontwerphouding nog ontwikkelen. Deze zoektocht is herkenbaar in de woning waar het ontwerpplezier vanaf spat.

Persoonlijke verzamelspullen en architectonische details zijn versmolten tot een huis vol duurzame oplossingen, handigheidjes en verrassingen.

Lees het volledige artikel van Evelien Pieters over de villa in de Architect van september 2012.

Reageer op dit artikel