blog

Blog – The Wall House door Guedes Cruz Arquitectos

Architectuur

Door Jeroen Apers – ​​Door de vloer van het ene zwembad kan je het andere zwembad zien. Voor als je niet voldoende hebt aan een zwembad. Helaas zijn de baden niet met elkaar verbonden bij The Wall House van Guedes Cruz Arquitectos.​

Guedes Cruz Arquitectos:  ‘Like a wall in a Castle not in stone, but in concrete, glass and wood. Not to for protection but because of the neighbours and the strong Atlantic Wind. A Patio house with a Mediterranean country culture in the hardness Atlantic Coast. A big Window opens to the golf and scenery sea views can be seen from the interior and exterior spaces. Two exterior pool’s located in the patio crossing each other, one in the ground and the other in the air.’

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Apers_Zwembad_Guedes Cruz_The Wall House

Reageer op dit artikel