blog

Blog – Electric Street verlicht achterafstraat

Architectuur

De donkere straat Percy Street in Philadelphia stond bekend om het criminele karakter. De lokale kunstenaars David Guinn en Drew Billiau besloten een installatie te ontwerpen die de misdaadwereld moet tegengaan. In het kader van het Percy Street Project werkten zij samen met kunstminnende omwonenden aan een installatie die de straat weer helemaal doet oplichten.

Blog – Electric Street verlicht achterafstraat

 

Het kunstwerk Electric Street in Philadelphia omvat een neon installatie die van het achterafstraatje een populaire steeg heeft gemaakt. Dankzij het lichtgevende kunstwerk is de straat in trek bij Instagrammers, die op allerlei manieren Electric Street in beeld brengen. Dit levert niet alleen mooie plaatjes op in het digitale kader, maar ook een levendige straat in de echte wereld. 

  

  

  

  

Reageer op dit artikel