blog

Duurzaam Frans kippenhok

Architectuur

Mijn vakantiekiekje zou zeker gewonnen hebben, daar was ik heilig van overtuigd! Maar toen ik de foto mailde op 20 augustus 2012 was de termijn al gesloten. Ik kreeg niet eens een reactie, geen roem, geen prijs, niets.

Duurzaam Frans kippenhok

 

 

 

Op mijn foto was een duurzaam Frans kippenhok te zien. Het het zien van het ontwerp verdween bij mij alle ontwerp en budget stress. Zo kon het dus ook.

Materiaalkosten = NIHIL
Onderhoud = GEEN, nooit meer schilderen
Uiterlijk = over SMAAK mag men wat mij betreft twisten, maar de vorm volgt zeker uit de functie

Heiko_Kippenhok

Dit is in een tijd van krimpende budgetten een goed voorbeeld van hoe het ook kan, zeker wanneer we dit concept vertalen naar een architectonische ontwerp, alhoewel ik mij afvraag of de architect van dit hok lang bij zijn keuzes heeft stilgestaan.

Gelukkig kan ik vanaf nu opnieuw meedoen.

Reageer op dit artikel