Op de grens van architectuur en landschap

Door de afwezigheid van kolommen is het paviljoen maximaal transparant.

artikel

Op de grens van architectuur en landschap

Architectuur

Drie vloeiende lijnen volgen een vijver, bomenrij en villa. De licht verzonken ruimte die ze samen definiëren, biedt nieuwe perspectieven op het landschap. Kolommen zijn hier niet nodig, het dak dragen ze zelf. Door het transparante glas bieden ze zicht op het park, terwijl eigenzinnige reflecties samensmelten met de omgeving. Zo schitteren ze in minimale aanwezigheid.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines