Startup Space Encounters in Amsterdam

StartUp Space Encounters_ GMKS Office. Foto Peter Tijhuis

artikel

Startup Space Encounters in Amsterdam

Architectuur

Vorig jaar brak Space Encounters door met het ontwerp voor het kantoor van Joolz in Amsterdam-Noord. Inmiddels heeft het bureau een breed portfolio opgebouwd bestaande uit kantoren, publieke voorzieningen, woningbouw en meubels. Space Encounters, begin 2014 opgericht door Gijs Baks, Stijn de Weerd, Joost Baks en Remi Versteeg, wil rebelse projecten maken die zich onderscheiden door een radicale ‘newness’. Daarbij zorgt de chemie tussen de vier partners voor prikkelende discussies die leiden tot spannende eindresultaten.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines