artikel

The Japanese House – Architecture and Life after 1945

Architectuur

The Japanese House – Architecture and Life after 1945

Japanse architecten gebruikten vanaf 1945 de opgave van het particuliere woonhuis voor een radicale kritiek op de samenleving en voor innovatieve oplossingen voor veranderende leefstijlen. Veel ambitie voor een kleinschalige bouwopgave. Hoe dit in zijn werk ging, beschrijft het boek The Japanese House: Architecture and Life after 1945. Het verscheen bij een gelijknamige tentoonstelling eerder dit jaar in het Barbican Centre te Londen.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines