Thomas Rau: “Om circulair te worden, moeten we oefenen in doen wat nodig is”

artikel

Thomas Rau: “Om circulair te worden, moeten we oefenen in doen wat nodig is”

Architectuur

Door Harm Tilman – De lineaire economie heeft zijn langste tijd gehad, ten minste als het aan Thomas Rau ligt. Rau, ontwerper van gebouwen die zich onderscheiden door hun kleinst mogelijke ecologische voetafdruk, maakt zich vooral de laatste jaren hard voor een circulaire economie. De ambitie een netwerk op te richten met bedrijven die vanuit een gesloten systeem producten voor architectonische projecten aanleveren, is met Madaster een stap dichterbij gekomen. Maar wat is Madaster? En wat betekent het voor het ontwerp en de bouw?

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines